De Basis Componenten Van Een Motion Sensor

Motion sensor is een van de meest essentiële huishoudelijke apparaten voor een smart home, maar veel mensen zijn zich niet bewust van zijn basisfuncties. Het zal u laten weten of een bepaalde deur of raam wordt geopend, als iemand passeert of zelfs als de lichten aan zijn in uw huis.

Bewegingssensor

Motion sensors zijn er in twee verschillende typen, elektrostatische en infrarood. Als u werken met elektriciteit, moet u een elektrische sensor te gebruiken. Er zijn elektrische componenten die zijn ontworpen om samen te werken, en maakt het makkelijker voor u om de sensor te installeren.

Dit zijn de meest voorkomende apparaten, maar u kunt ook een aantal anderen nodig hebben. U moet weten dat de meeste van de apparaten zal niet werken zonder de juiste circuits en bedrading. Wanneer u uw bewegingssensor te installeren in uw huis, moet u aan te sluiten op het circuit dat afkomstig is van de stroombron.

Al deze circuits zijn erg belangrijk, omdat de basistechnologie voor hen is onzichtbaar. Deze kabels en draden zal nodig zijn om het systeem aan te sluiten op de printplaat. Zij zullen dan worden geïnstalleerd in het huis, zodat ze kunnen werken in combinatie om u te voorzien van haar sensing mogelijkheden.

De sensor is de belangrijkste component van een bewegingssensor, en ze zijn er in twee soorten, elektrische en elektronische. Electronic is het eenvoudiger apparaat te installeren, maar meestal heeft meer stroom nodig om goed functioneren. elektrische zal men niet nodig zo veel macht. Je hebt ook om de bedrading te lopen in uw huis.

De meeste mensen die willen deze hebben in hun eigen huis kiezen voor elektronische apparaten, maar je kan het nodig zijn om meer ingewikkelde elektronica te krijgen voor degenen die alleen de minimale hoeveelheid stroom nodig heeft. Als u niet het budget om een ​​bewegingssensor te kopen, dan kunt u altijd proberen een van de goedkopere elektronische modellen.

Digitale sensoren zijn soms beter dan de bekabelde landen, vooral als je woont in een klein huis of appartement. Deze zullen de mogelijkheid om signalen te ontvangen via het web te hebben en stuur ze naar de printplaat in uw huis. Dit zal u toelaten om ze overal te installeren in uw huis dat u wilt.

Elektronische apparaten zijn vaak eenvoudiger, maar ze kunnen ook meer energie om te werken nodig hebben, omdat ze meer elektronische componenten te gebruiken. Als gevolg daarvan worden ze niet aanbevolen voor woningen die meer nodig hebben dan de fundamentele aard van de bewegingssensor. Je moet ook niet de sensoren te installeren in een ruimte die is gelegen in de zolder.

Als u niet zeker weet welke te krijgen, kunt u ook kiezen voor de gevoelige aard van de bewegingssensor. De gevoelige mensen zullen minder gevoelig dan de elektronische weg zijn, maar ze zullen niet nodig zo veel macht om goed te werken.

Er zijn een aantal veel voorkomende accessoires die je zal moeten kopen, als goed. Deze omvatten de display's, die zullen worden gebruikt om verbinding met de printplaat van de inrichting. Je moet ook om een ​​batterij te kopen, omdat je genoeg kracht om de sensoren te gebruiken in gebieden die in de directe pad van de buitenverlichting niet zal hebben.

Direct na het kopen van het display boards, moet u de draden hechten aan de draden al beschikbaar zijn in uw huis. Sommige apparaten zullen werken met slechts een draad, terwijl anderen zullen twee of meer nodig hebben. Er zijn verschillende soorten kabels, dus je moet kijken voor de degenen die de juiste pasvorm voor uw project.

Om ervoor te zorgen dat u de juiste installatie voor uw bewegingssensor te krijgen, moet je enige ervaring op het gebied van elektronica. U zult merken dat de instructies zijn zeer specifiek, en u zult ook moeten zich bewust zijn van de verschillende soorten producten, met inbegrip van de kosten van elk één.

Ook interessant

Elektro componenten

Welke Elektrische Componenten Heb Ik Nodig?Het kiezen van de juiste soort van elektrische componenten om een ​​goede build is een belangrijke overwegi ...

Lees verder

Raspberry PI

Tips Voor het Gebruik van de Raspberry Pi te Leren van Computers in ScholenDe Raspberry Pi is een stuk van computerapparatuur gecreëerd door de Raspb ...

Lees verder

Alarm systemen

Wat U Moet Weten Over alarmsystemenEr zijn tal van alarmsystemen die vandaag beschikbaar zijn, van draagbare tot de muur gemonteerde systemen. Sommig ...

Lees verder