Automaten en aanwezigheidsmelders

Een aanwezigheidsmelder wordt gebruikt om de aanwezigheid van elke vorm van computerapparatuur of elektrische componenten te detecteren. Het kan gebruikt worden in omgevingen waar elektrische componenten aanwezig zijn, zoals deze machines die computers hebben op hen.

Aanwezigheidsmelder

Deze circuits zijn van elkaar gescheiden door een plank. De printplaten zijn vrij klein en de componenten die samen met het komen zijn ook erg klein. Met dat, is het noodzakelijk om een ​​soort van elektronische apparatuur hebben om te detecteren of er geen mechanische aanwezigheid in deze delen.

De aanwezigheidsmelder kan onderscheid maken tussen de aanwezigheid van de mechanische onderdelen van de printplaten, hoewel het zich op afstand. Wanneer de printplaat raakt de aanwezigheidsmelder, wordt een elektronisch signaal naar de computer die vervolgens de informatie over de aanwezigheid van de onderdelen in de printplaat weergegeven.

Door de geringe omvang van de printplaten, is het belangrijk om de aanwezigheidsmelder hebben om mechanische aanwezigheid in de printplaten detecteren. Sommige aanwezigheidsdetectoren vereisen enige contact tussen de printplaat en de aanwezigheid detector en sommige niet. Om te bepalen welk type aanwezigheidsmelder is beter voor uw systeem, moet u een aantal tests uit te voeren.

Als u gebruik maakt van een die geen contact nodig heeft om de aanwezigheid van de componenten waar te nemen, dan moet je in staat zijn om de aanwezigheid van de componenten waar te nemen zonder enige problemen. Door dit te doen, zult u in staat om wat geld te besparen. De aanwezigheidsmelder dat contact vereist kost meer vanwege het feit dat het moet vaker onderhouden. Anderzijds wordt de aanwezigheidsdetector die geen contact vereist duurder.

Als u de elektrische component of apparaat in een bepaalde omgeving, dan moet u overwegen een aanwezigheidsmelder de aanwezigheid van deze componenten in de printplaten detecteren. Als je niet weet hoe je de aanwezigheidsmelder te gebruiken, dan moet u overleggen met de technicus, die zal worden met behulp van de apparatuur.

Om de locatie van de elektrische componenten bepalen de printplaten, dient een sonde. Er zijn een aantal professionele apparatuur die u toelaten om draden te gebruiken om de aanwezigheid van de componenten te detecteren. Bij gebruik van de draden kan uitsluitend voelen de aanwezigheid van de component wanneer deze binnen een bepaalde afstand van de draden.

Er zijn een aantal elektronische inrichtingen, die een puls zenden wanneer ze zin dat de elektrische componenten in de printplaten mechanisch. Om de aanwezigheid van de mechanische delen, dient u een elektronische stroomonderbreker of Magneetvelddetector hebben.

Deze apparaten zijn in staat de aanwezigheid van de elektrische componenten in de zin printplaten. Met het gebruik van deze apparaten, zul je in staat om te weten wat er op de printplaat en wat is van de printplaat te worden verwijderd. U moet dan de locatie van de mechanische onderdelen te bepalen.

Indien de printplaten zijn aangesloten op de computer, dan zal de aanwezigheidsdetector in staat om de locatie van de componenten te bepalen. Deze delen moeten dan worden verwijderd van de printplaat om te bepalen of de elektronische componenten aanwezig zijn of niet.

Indien de aanwezigheidsmelder aan de buitenzijde van de printplaat wordt geïnstalleerd, zal het in staat om de locatie van de elektrische componenten te identificeren in de printplaat. Dit is ook nodig bij de printplaat wordt gebruikt in een netwerk om de aanwezigheid van andere componenten in andere delen van het netwerk te detecteren.

U moet zich bewust zijn van het feit dat het is nauwkeuriger wanneer het wordt gebruikt om de aanwezigheid van elektrische componenten en de locatie van mechanische onderdelen op te sporen. Je moet in staat zijn om te vergelijken met de elektronische stroomonderbreker dat moet worden uitgeschakeld om de locatie van de mechanische onderdelen te identificeren.

Ook interessant

Elektro componenten

Welke Elektrische Componenten Heb Ik Nodig?Het kiezen van de juiste soort van elektrische componenten om een ​​goede build is een belangrijke overwegi ...

Lees verder

Raspberry PI

Tips Voor het Gebruik van de Raspberry Pi te Leren van Computers in ScholenDe Raspberry Pi is een stuk van computerapparatuur gecreëerd door de Raspb ...

Lees verder

Alarm systemen

Wat U Moet Weten Over alarmsystemenEr zijn tal van alarmsystemen die vandaag beschikbaar zijn, van draagbare tot de muur gemonteerde systemen. Sommig ...

Lees verder