Mijn Website Beveiligen

Mijn Website Beveiligde Site - How Om Uw Account Te Beschermen?

Zodra je je mijn website Secure account hebt aangemaakt zul je in staat in te loggen op het meteen. Echter, als je graag een wijziging in uw mijn website Secure account wachtwoord te maken of toe te voegen andere nieuwe login informatie dan bent u verplicht om in te loggen op uw account opnieuw en voer de details.

De beste manier om je mijn website Secure account te beveiligen is om een ​​rekening die is zeer gebruiksvriendelijk te gebruiken. Dit betekent dat je gemakkelijk kan navigeren van het ene deel van de site naar de andere met behulp van de adresbalk van uw browser, evenals de login-gegevens. Toch zal de toevoeging van een beveiligingsfunctie als deze alleen maar betekenen zo veel als u zich niet bewust van hoe je het goed gebruikt.

Ten eerste, voordat u begint met uw zoektocht naar een mijn website Secure rekening is het essentieel dat je jezelf vertrouwd te maken met de website beveiligingsinstellingen die beschikbaar zijn. Hoewel u misschien in staat zijn door middel van een eenvoudige web login proces met behulp van een platte tekst wachtwoord te krijgen, zal het uitgegroeid tot een stuk moeilijker als je geen idee wat je wachtwoord is.

Om te beginnen, moet u uw login informatie te krijgen. Daarom selecteert u 'Inloggen' en klik vervolgens op de link 'Login Details', waar u uw persoonlijke inloggegevens te vinden.

Zodra u uw login-gegevens, alles wat je hoeft nu te doen is in te loggen op de My Website Secure site zelf. Voordat u dit doet, moet u ervoor zorgen dat uw login-gegevens correct in het vak heeft gesloten.

Je moet ook rekening mee dat de My Website Secure site bevat een checkbox optie waar u kunt kiezen om de functie 'Verbeterde beveiliging' in- of uitschakelen. Tijdens het bekijken van de site, moet u de site te onderzoeken en selecteer de optie 'Verbeterde beveiliging', zodat u de nodige wijzigingen kunt aanbrengen.

Echter, voordat u daadwerkelijk op weg om de juiste beveiligingsinstellingen kiest, moet u ervoor zorgen dat u bekend bent met de site zijn en hebben ook toegang tot uw inloggegevens. Zodra je dit hebt gedaan, moet u ervoor zorgen dat u zich bewust van hoe u de My Website beveiligde site gebruiken.

Om te beginnen, moet u de 'Advanced' tab, die twee opties bevat selecteren - 'Enable Basic Verbeterde beveiliging 'Disable Basic Verbeterde beveiliging'. de 'Enable Basic Verbeterde beveiliging' optie selecteert, zal u toelaten om elementaire veiligheid te genieten functies, zoals:

Uw gebruikersnaam en wachtwoord zal verschijnen aan de bovenkant van de pagina waar u nodig hebt om ze in te voeren. Merk op dat er een security melding dat de informatie die u invoert is 'zeer gevoelig', maar vergeet niet dat de boodschap is bedoeld om u gerust te stellen en geeft u een veilig gevoel.

Om het grootste deel van de mijn website Secure beveiliging van uw account functies maken, moet je er ook voor zorgen dat u gebruik maakt van een veilige web browser zoals Google Chrome. Als u een andere browser, zoals Mozilla Firefox te gebruiken, is het sterk aanbevolen dat u uw standaardinstellingen wijzigen om iets veiliger, omdat deze omvatten zaken als 'Virtual Private Networks (VPN) tot een betere beveiliging te bieden.

Dus, nadat u hebt gevonden uw My Website beveiligde website, moet u beginnen met genieten van de site website beveiligingsfuncties. De site moet vrij eenvoudig te gebruiken verschijnen en je moet binnenkort in te loggen en het maken van je weg.

Ook interessant

Website beveiliging

Website Monitoring Oplossingen - De Beste Manier om Uw Website te MonitorenWebsite Beveiliging is een integraal onderdeel van een succesvolle zakelijk ...

Lees verder

Databeveiliging Interne Netwerk

Web Security Pakketten Voor Een Betere Beveiliging Van De WebsiteIn de zakenwereld, beveiliging van de gegevens is de primaire zorg. De meerderheid v ...

Lees verder

Databeveiliging Online

De Belangrijkste Tips Voor Veiligheid Op Het InternetDe beveiliging van gegevens van online bedrijven is van het allergrootste belang. De grootste be ...

Lees verder