Terminals

Soorten Aansluitingen en Hun Functies

Terminals verwijzen naar apparaten die het mogelijk maken gegevens te transporteren via een netwerk. De term "aansluiting" wordt vaak door elkaar gebruikt met "gateway". Er zijn verschillende soorten verbindingen die kunnen worden gebruikt als klemmen, en elk type heeft bepaalde functies.

Elke terminal kan worden beschouwd in een brede niveau van zijn functionaliteit. Sommigen zijn fysiek verbonden met andere apparaten door draden. Anderen fungeren als virtuele poorten tussen deze apparaten, zodat gegevens van de ene naar de andere worden overgebracht. Een interface is verantwoordelijk voor het doorgeven van de gegevens in verschillende vormen om deze apparaten.

De overdracht van gegevens wordt gedaan door middel van het internet. In dit geval kunnen verschillende protocollen voor communicatie worden gebruikt, zoals TCP / IP of IPP. Sommige terminals kan overdracht van gegevens, zoals die van een MAC of WAP te bieden. Daarom kunnen verschillende modellen van computers, laptops of smartphones toegang tot de gegevens. Ze kunnen lezen of schrijven van bestanden van bestanden, en ze kunnen de apparaten in een ruimte te regelen door middel van een digitaal signaal.

Als een vorm van digitaal signaal, kan Terminals worden ingedeeld in twee groepen. Ten eerste is analoog, terwijl de tweede is digitaal. Digitale data kan worden overgebracht met lasers, en de uitgangssignalen worden bewerkt door software.

Optische terminals kunnen gegevens worden gelezen door een computer zonder het verzenden daarvan. Deze kunnen de digitale informatie te verzenden door het verzenden van informatie tussen hen. Optische technologie is het beste voor low-speed data-overdracht.

Analoge terminals zenden data, die verwerkt en omgezet in een digitaal signaal. Omdat de gegevens niet is veranderd, het is veel sneller dan digitaal, omdat het veel meer individuele onderdelen bevat. Deze hebben echter ook meer fouten dan de digitale.

Digital terminals kan informatie, die op een computer wordt verzonden op te slaan. Daarom kunnen ze worden aangesloten op andere computer systemen, en ze kunnen informatie aan andere computer systemen en te sturen. Deze kunnen ook worden gebruikt voor data-acquisitie.

De meeste terminals kunnen worden onderverdeeld in twee types, analoog en digitaal. De originele analoge terminal is erg traag en kan niet worden geopend door een computer. In tegenstelling, kan de digitale aansluiting snel genoeg om te worden gebruikt door een computer zijn, maar de digitale signalen zijn te snel voor de mens te begrijpen.

De gegevens worden overgedragen in een netwerk te controleren, zijn er verschillende soorten data controle. Netwerk monitor, bijvoorbeeld, stelt gebruikers in staat om te zien hoe hun systemen reageren op commando's. Spyware, aan de andere kant kan de communicatie tussen een programma en zijn eigenaar. Hierdoor kan de gebruiker om ongeautoriseerde toegang tot het systeem te voorkomen.

Anonimiteit andere functie terminals. Dit zijn terminals waarmee gebruikers anonieme gebruikers die niet kunnen worden getraceerd om ze te gebruiken. Dit betekent dat gebruikers kunnen worden geïdentificeerd op een manier die moeilijk te traceren terug.

Dataopname- en dataopslag zijn twee specifieke functies terminals. Eindstandige opname kan de opname van een specifieke gegevens, die vervolgens naar een andere computer wordt overgedragen, zoals een router of een FTP server. Het kan ook worden gebruikt om de gegevens van de gebruiker die via zijn terminal vast te leggen.

Gegevensregistratie en opslag zijn twee manieren waarop terminals een computer kan helpen. Soms wordt een terminal gebruikt als een netwerkapparaat. Daarom kan het concept van de servers worden uitgebreid tot verschillende types van terminals.

Ook interessant

Tijdregistratie

Tijd Opname - Tijd Opname SoftwareTijdregistratie maakt een bedrijf te zien in zijn beste licht en de persoon of personen die het beheer kunnen genie ...

Lees verder

Beheer Bezoekers

Tijd Opname Software voor de Bezoekers van de Website BeheerHet belang van het programma voor het beheer van een website bezoeker is niet alleen om er ...

Lees verder

Opvolging Bezoekers

Tijdregistratie is de volgende beste ding om moderne communicatie-technologie├źn, vooral in de huidige maatschappij. Het kan u helpen met het ontwikkel ...

Lees verder