Hardware Is Geen Software

Veel fabrikanten gebruiken POS-systemen, maar sommige gebruiken betere hardware dan anderen. Het is geen geheim dat er veel kleinschalige POS-systemen die er zijn dat inferieure hardware hebben.

Kassa Systemen

Als u eigenaar van een klein bedrijf en u gebruik maakt van een point-of-sale-systeem, is het uw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat u de beste software en hardware mogelijk te maken. Software is net zo belangrijk als hardware, zo niet meer.

In feite, zult u versteld staan ​​hoeveel apparatuur die u nodig heeft om uw software te installeren. U zult computers met verschillende besturingssystemen en applicaties nodig hebben. De hardware kan omvatten dingen zoals scanners, beeldschermen, toetsenborden en toetsenborden en scanners en printers.

Software zal ook software omvatten voor het omgaan met salarisadministratie, credit card transacties, bestellen items, en zelfs het beheer van bestellingen. U zult ook software om hulp te uitgaven bijhouden en inventaris nodig. En tot slot, moet u gebruik maken van boekhoudsoftware, en document management software.

Software wordt ook gebruikt om uw financiële administratie te regelen, of om ze te organiseren. Het kan programma's die uw boekhouding, inventaris, en cost accounting verwerken bevatten.

Hardware in POS-systemen is veel minder belangrijk dan de software en hardware. Als je erover nadenkt, zou je verbaasd zijn hoeveel hardware je echt nodig hebt.

Er zijn drie belangrijke soorten systemen - de eerste is een ATM-stijl 'systeem waarbij een barcode scanner wordt gebruikt om het product te identificeren, terwijl het tweede type is een website-type systeem, waar een mouse pointer kan worden gebruikt om het web te navigeren gebaseerde winkelwagen. De derde is een handheld apparaat dat kan aansluiten op een computer via een USB-poort.

Het eerste type point-of-sale-systemen was erg populair voor ongeveer tien jaar. Maar de technologie is er gewoon niet nog. Het probleem is dat het niet zo eenvoudig als het klinkt te laten werken, vooral in kleinere bedrijven.

Het tweede type is meestal gebruikt in winkels die gespecialiseerd zijn in dranken. Omdat het moeilijk is om alle items die nodig zijn voor dit soort systemen te vervaardigen, de meeste bedrijven overgeschakeld naar de volgende beste ding - het web-based type. Het kost veel minder kapitaal om te installeren en het is makkelijker te beheren.

Sinds de opkomst van tablets en smartphones, hebben POS-systemen veel gebruiksvriendelijker geworden, waardoor het nog makkelijker te bedienen. POS-apparaten met NFC-chips worden momenteel gebruikt in de winkels en bedrijven die financiële diensten verlenen.

Aan de andere kant, is deze vorm van point-of-sale systeem ook steeds populairder in plaatsen die niet diensten bieden wel zoals vervoer, entertainment en onderwijs. Retailers zijn gebruik van dit type POS systeem om de klantenservice en voorraadbeheer te verbeteren. Mensen die kiosken of self-service kassa's gebruiken, worden terecht gefrustreerd door het gebrek aan diensten en vaak te betalen voor de producten die ze gekocht via internet of met hun telefoons.

Dus de volgende keer dat je in de markt voor een point-of-sale-systeem, vergeet dan niet om de hardware te overwegen. Het wordt vaak over het hoofd gezien, maar een goed systeem zal alleen effectief zijn als het de juiste hardware geïnstalleerd in het.

Ook interessant

Hardware

Hardware Winkels OnlineAls u op zoek bent naar de ideale hardware winkel dan kunt u een brede selectie van nuttige producten en diensten te vinden in ...

Lees verder

Computers

De Verschillende Onderdelen van ComputersComputers zijn bijna overal, en het bedrag van de gadgets op de markt die kunnen communiceren met computers ...

Lees verder

Print Scan En Copy

Het afdrukken van een Kopie van de Gescande Documenten Met SoftwarePrint scannen en kopiëren is één van de meest fundamentele manieren om het verstre ...

Lees verder