Betaalkaarten En Kredietkaarten

Een Review Van Debet-En Kredietkaarten

Een financiële en debit card systeem is geïntroduceerd in de afgelopen jaren. De huidige systemen van elk land hebben een andere manier van de uitgifte van creditcards aan haar burgers. Het gebruik van de pinpas is een initiatief van een aantal landen, met name door de ontwikkeling van degenen die als ze problemen met de problematiek van fraude, diefstal en misbruik te hebben.

Debetkaarten worden gebruikt voor het maken van aankopen. Het heeft geen krediet. Mensen kunnen de aankoop van producten of diensten met de betaalpas af te maken zonder enige verplichting om betalingen te verrichten. De transacties zijn gemaakt met behulp van een debit card bedrijf en u hoeft alleen maar te betalen als u de kaart gebruiken om iets te kopen.

Debetkaarten werden geïntroduceerd door de Federal Reserve Bank in 1969. Het was om mensen te helpen die zonder enige toegang tot krediet waren. De bank had geen toegang tot hun credit cards, die verschillende manieren om ze te gebruiken gehad te hebben. Ze gebruikten deze kaarten van verschillende soorten transacties.

Financiële activiteiten niet plaatsvinden zonder banken. Ze fungeren als tussenpersoon tussen mensen en financiële instellingen en spelen een belangrijke rol bij het verstrekken van hun klanten een pinpas of creditcard. Er zijn veel verschillende soorten van bankkaarten beschikbaar in de markt van vandaag. Voor uw informatie, zijn er drie belangrijke soorten kaarten, afhankelijk van het systeem van functioneren.

Debetkaarten fungeren als een beveiligingsmechanisme. U hoeft niet om geld te storten wanneer u uw kaart gebruikt om iets te kopen. Er is ook geen behoefte om uw pincode te vertellen. Uw account wordt automatisch gedebiteerd worden elke keer dat u uw kaart gebruiken om een ​​aankoop te doen. Het tegoed blijft hetzelfde.

Wilt u uw bankpas in het buitenland gebruikt, kunt u het visum debetkaart gebruiken. Deze kaart wordt uitgegeven door Visa International Corporation. U kunt ook gebruik maken van theMasterCard pinpas in het buitenland. U betaalt alleen als je uit te gaan van het land.

De kaart wordt gebruikt door mensen die zijn banken van de financiële instellingen. De bankrekening wordt afgeschreven als een borgsom door de bewaargever van de bank als de klant gebruik maakt van zijn kaart om de betaling te maken.

Er zijn twee soorten van debet- en kredietkaarten. De meest voorkomende is de pre paid debit card. Deze kaart heeft een voorschot programma waar u in rekening gebracht voor elke aankoop gemaakt met de kaart. Op deze manier kunt u het zich veroorloven het bedrag geleidelijk af te betalen.

Een credit card heeft geen enkele vorm van betaling. Tegoed wordt bijgeschreven in het geval u het saldo in volle elke maand te betalen.

Een credit card wordt ook wel een schuld kaart. In sommige landen wordt deze kaart bekend als credit card of consument credit card. In sommige andere landen, is een creditcard of bankpas bekend als een pinpas.

Debit card wordt geleverd met verschillende functies. De functie verschilt van kaart tot kaart.

Als het gaat om creditcards, het proces is hetzelfde als een bankpas. Mensen moeten een actieve account te hebben. Met andere woorden, moet een persoon niet over een slapende account of een betaald-up account. De persoon kan zijn pinpas te gebruiken en betalen het terug van zijn bankrekening.

Ook interessant

Financieel

Het maken van een Financiële Portefeuille - Wat Is Het?Veel mensen zijn verbaasd om te ontdekken dat veel van de belangrijkste financiële beslissingen ...

Lees verder

Banken

Hoe Doen De Banken Investeren?Banken zijn grote instellingen die er zijn om het publiek te dienen. Ze hebben het vermogen van de ondersteuning van de ...

Lees verder

Incasso En Factoring

Factoring en Incasso - Wat is het Verschil?Factoring is een proces dat wordt gebruikt door een financiële instelling om de schuld te verzamelen van co ...

Lees verder